Backlink Satın Alma

Backlink Satın Alma

Backlink Satın Almak

Arama motorlarında üst sıralara çıkmak adına çok sayıda site sahibi sitesi için backlink’ler almaktadır. Sağlam, özgün ve kaliteli bir siteden alınacak olan backlink’ler Google sıralamasında size yüksek sıralara çıkartarak çok fazla para kazanmanızı sağlayabilir. Bu yüzden backlink alırken belirli başlı şeylere dikkat edilmesi gerekir. Backlink satın alma iyidir; ancak belirli ve doğru yapıldığında, işe yaradığında iyidir. Özellikle ilgi alanınız dışındaki sitelerden backlink almayın. Yeni açılan sitelerin backlink alıp satması akıl karı değildir. Google ve penguen algoritması hemen yakalar. Otomatik olarak almayın ki ileride nofollow yapmak zorunda kalmayın.

Son günlerde türeyen illegal sitelerden uzak durun. Tüm bunlara dikkat ederseniz pek çok muhtemel sorunu yaşamaktan kaçınabilirsiniz. İstemediğiniz bir backlinki de anında noflollow yapabilirsiniz. Öz itibariyle Backlink satın almak akıllıca hamlelerle yapıldığı takdirde başarıya ulaşır. Çok fazla riski olan bir tür kumardır diyebiliriz.

Backlink Satın Alırken Dikkat Edilecek Püf Noktalar

Yorum yoluyla Backlink satın almak kolay ve sıkça tercih edilen bir yöntemdir. Ancak aynı ve yakın konulu sitelerde bunu yapmak gerekir. Bunu da belirli aralıklarla aşırıya kaçmadan yapmalısınız. Dil konusunda da aynı dil olması önemlidir. Özellikle kaliteli ve kendisini geniş kitlelerce kabul ettiren forum sitelerinde profillerde backlink alınabilir. Tabi bu konuda da aynı konulardan olmalıdır. Sosyal medya, sosyal paylaşım siteleri de bu konuda aynı ilkeler doğrultusunda tercih edilebilir.

Özellikle son yıllarda sözlük platformları da bu konuda dikkat çekmektedir. Dizi siteleri konusunda dikkatli olmak gerekir. Alakasız konu ve sayfalardaki backlink işe yaramaz. Bu konuda bir firmayı ifade eden sitelerden sitenize yapacağınız eklemeler yararlı olabilir. Bir diğer metot ise sitenizdeki içerikleri PDF formatında PDF paylaşım sitelerine koymak da Hit konusunda yardımcıdır. Sitenizin mobil uygulamasını yaptırarak da çok daha geniş platformlara yayılıp sağlıklı bir backlink elde edilebilir. Tanıtım yazısı ise bu konuda en riskli siteler arasında yer alır. Özellikle robot linkler girildiğinde sitenize ciddi riskler verir.

Backlinkler İşe Yarar Mı?

Backlinkler işe yarayabilir. Kesin yarayacak diye herhangi bir durum söz konusu asla olamaz. Şöyle ki dikkat etmeniz gereken noktalara dikkat etseniz bile kalitesiz ve içi boş içerikler sitenizi geri planlara atacak, hatta arama motorlarında ceza almanıza neden olabilir.

 

Backlink paketlerimiz ile ilgli bilgiyi aşağıdaki sayfadan temin edebilirsiniz.

sandeymen.com/backlink-fiyatlari